Yksilön hyvinvointi

Autan sinua tulemaan sellaiseksi ihmiseksi, joka oikeasti haluat olla, yleisesti hyväksyttyjen roolien takana. Selvitämme, kuka ajattelet olevasi ja kuka oikeasti olet. Katsomme, millaiseksi ihmiseksi haluaisit tulla ja millaiseen elämään olet oikeasti valmis. Rakennamme tavoitteesi ja sitä tukevat suunnitelmat, jotta sinä voit saavuttaa valmennuksessa esille tulleen tulevaisuuden itsesi ja elämäsi.

Ymmärrän, miten vahvasti muiden mielipiteet, odotukset ja hyväksyntä ohjaavat valintoja elämässämme. Haluankin tuoda myös sinulle rohkeuden ja itsevarmuuden osaksi itsesi, elämäsi rakentamista. Olen itse saanut paljon apua tietynlaisten roolimallien löytämisestä, he ovat luoneet perspektiiviä siihen, millaisen elämän haluan ja millaiseen elämään todellisuudessa olen valmis. Tämä on avannut omat silmäni aikaansaamiselle ja konkreettisille askelille matkalla kohti sitä vuorenhuippua, josta haaveilen.

Olipa visiosi siitä elämästä, jonka haluat, miten kaukainen tahansa, voimme rakentaa sitä yhdessä todeksi. En halua, että sinä unohdat elää tavoitellessasi muiden unelmia, hukkuen merkityksettömyyteen ja lopulta katkeroitua tästä matkasta, jota et ikinä edes elänyt. Haluan, että olet elossa ja teet tästä kaikesta mahdollista nyt ja tässä. 

Haluatko ottaa yhteyttä?