JOHDA ITSEÄSI JA KÄYTÄ AIKAASI VIISAASTI♥Miksi

Tiedän, että ihminen voi tehdä merkityksellisiä asioita ja olla tehokas ilman, että hän uuvuttaa itseään joka suuntaan. Kysymys on siitä, että tunnemme itsemme, tiedämme mihin suuntaan haluamme kehittyä ja miten mahdollistamme tämän kasvun. Vaikka "kaikella on tarkoitus" on kaunis ajatus, en silti halua kenenkään ulkoistavan hyvinvointiaan ja onnistumistaan sen varaan. Haluan tunnistaa potentiaalin ja valjastaa sen oikein, myös sinun kohdallasi.

Mitä

Autan sinua tulemaan sellaiseksi ihmiseksi, joka oikeasti haluat olla, yleisesti hyväksyttyjen roolien takana. Rakennamme tavoitteesi ja sitä tukevat suunnitelmat, jotta sinä voit saavuttaa valmennuksessa esille tulleen tulevaisuuden itsesi ja elämäsi. Tarpeesi voivat aluksi olla häilyviä tai kristallinkirkkaita, autan sinua tunnistamaan tavoitteesi ja aloittamaan matkan kohti sen toteutumista askel kerrallaan.

Miten

Supervoimiani ovat hymyn ja naurun lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, motivointi, vahvuuksien tunnistaminen, rohkeuden treenaaminen ja ennen kaikkea yksilöllisissä unelmissa ja tavoitteissa tukeminen, sekä näitä kohti vievän elämänhallinan valmentaminen. Valmennan kahdenkesken yksilöllisesti, luonnoimalla isommalle yleisölle, sekä kouluttamalla sinua, joka haluaisit itse rakentaa valmentajan identiteettisi ja valmennuskonseptisi itsesi näköiseksi.