Uusi Sinä Valmennus.

Tarvitsetko lisää rohkeutta? Kaipaatko enemmän itsevarmuutta? Haluatko tietää, kuka olet oikeasti, yleisesti hyväsyttyjen normien mukaan muokkautuneen kuvitelmasi takana? Olisiko sinulle hyötyä siitä, että alat saada asioita aikaan sen sijaan, että aloitat ja suoritat kaikkea tuntematta minkään koskaan muuttuvan? Pyöriikö päässäsi jatkuvasti ajatuksia siitä, mitä muut ajattelevat? Uskotteletko itsellesi, ettei sinusta ole siihen, mistä haaveilet? Helpottaisiko tietää, että et todellakaan ole yksin ongelmiesi kanssa? Olisiko sinusta hienoa johtaa itseäsi ja käyttää aikaasi nykyistä paremmin? 


Meillä on tämä yksi elämä.

Voimme etsiä itseämme ja elämäämme loputtomiin, löytämättä mitään merkityksellistä. Voimme odottaa uusien ovien avautuvan ilman, että suljemme vanhoja takanamme. Voimme odottaa unelmiemme työpaikan tai ihmisen astelevan elämäämme ilman, että laitamme itseämme likoon. Voimme odottaa viikonloppua, vuosilomaa, seuraavaa siirtoa, sellaista, joka vain kuuluu tapahtua hyvässä elämässä. Sitten havahdumme, olemme eläneet olematta hetkeäkään elossa, etsien, odottaen, jotain sellaista, mitä emme elämältä edes halua.

Miten autan sinua?

Autan sinua tulemaan sellaiseksi ihmiseksi, joka oikeasti haluat olla, yleisesti hyväksyttyjen roolien takana. Selvitämme, kuka ajattelet olevasi ja kuka oikeasti olet. Katsomme, millaiseksi ihmiseksi haluaisit tulla ja millaiseen elämään olet oikeasti valmis. Rakennamme tavoitteesi ja sitä tukevat suunnitelmat, jotta sinä voit saavuttaa valmennuksessa esille tulleen tulevaisuuden itsesi ja elämäsi.

Ymmärrän, miten vahvasti muiden mielipiteet, odotukset ja hyväksyntä ohjaavat valintoja elämässämme. Haluankin tuoda myös sinulle rohkeuden ja itsevarmuuden osaksi itsesi, elämäsi rakentamista. Olen itse saanut paljon apua roolimallien löytämisestä, he ovat luoneet perspektiiviä siihen, millaisen elämän haluan ja millaiseen elämään todellisuudessa olen valmis. Tämä on avannut omat silmäni aikaansaamiselle ja konkreettisille askelille matkalla kohti sitä vuorenhuippua, josta haaveilen.


Miten pääsen valmennukseen?

Voit hakea mukaan valmennukseen ottamalla muhun yhteyttä tästä,
laittamalla viestiäpuhelimitse numeroon 050 365 8584, intagramissa @heidipitula, sähköpostilla heidi.pitula@gmail.com

Tutustu valmennukseen alta lisää!


Työpajat

Työpaja 1: Kuka minä olen ja mitä haluan

Kuka minä oikeasti olen? Millaisena haluan maailman minut näkevän? Millaiseksi haluan itseni ja elämäni rakentaa? Millaisia roolimalleja tunnistan? Ihailenko roolimallieni päämääriä vai elämää, jota he elävät sen mukana? Mikä on estänyt minua tähän asti olemasta oma itseni ja eläväni haluamaani elämää?

Työpaja 2: Mihin olen valmis ja mitä tämä minulta vaatii

Millaisia tavoitteita minulla on? Mitä olen valmis priorisoimaan? Mistä olen valmis luopumaan? Millaisia rutiineja olen valmis rakentamaan? Mitä tämä minulta vaatii, entä mitä mahdollistaa? Mitä uhkia havainnoin? Millaisia mahdollisuuksia näen?

Työpaja 3: Mitä pelkään ja mihin tarvitsen lisää rohkeutta

Mitä pelkään? Mikä on suhteeni turvallisuuden tunteeseen? Mitä nämä ovat estäneet elämässäni? Mihin tarvitsen lisää rohkeutta? Milloin kaipaan enemmän itsevarmuutta? Miten tärkeäksi koen muiden hyväksynnän? Miten muiden mielipiteet vaikuttavat minuun? 

Valmennus pähkinänkuoressa:

Voit valita 3 kuukauden tai 6 kuukauden valmennuksen. Valmennukset sisältävät yhden työpajan yhtä kuukautta kohden. Mikäli haluat kolmen kuukauden valmennuksen, on työpajoja kolme. Jos haluat kuuden kuukauden valmennuksen, on työpajoja kuusi ja voit valita, minkä aihealueiden osalta kaipaisit eniten lisätukea kolmen extra-työpajojen muodossa. Valmennus koostuu kokonaisuudessaan seuraavasti:

3-6 x sparraavaa työpajaa
Ennakkotehtävät jokaiseen työpajaan
Suunnitelmat ja suuntaviivat työpajan jälkeen
Etätuki koko valmennuksen ajan
Vuositason tavoitteet ja suunnitelmat valmennuksen jälkeiselle ajalle


Hinnasto:

3 kk ~ 499 € + alv. 24 % (mahdollisuus osamaksuun)
Sisältäen kolme työpajaa, etätehtävät, etätuki ja vuosisuunnitelma.

6 kk ~ 699 €
+ alv. 24 % (mahdollisuus osamaksuun)
Sisältäen kuusi työpajaa, etätehtävät, etätuki ja vuosisuunnitelma.