Työhyvinvointi ja uraTyö vie elämästämme niin suuren osan, että mikäli emme voi siellä hyvin, emme voi hyvin muussakaan elämässä. Elämästä on helpompi nauttia kokonaisuutena, kun kaikki palaset ovat kohdillaan. Ota vastuun työhyvinvoinnistasi.


Yksilöllinen urapolku

Työ vie elämästämme valtavan ison osan ja siksi ei ole  mitenkään yhden tekevää, mitä teemme näinä yleensä kahdeksana tuntina viitenä päivänä viikossa. Minä haluan auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja mielenkiinnonkohteesi, joiden mukaan suunnittelemme ja rakennamme tulevaisuutesi työelämää. Autan sinua myös johtamaan itseäsi ja omaa työntekoasi, hallitsemaan kalenteriasi ja asettamaan rajasi työelämässä. Sparraan ja tuen sinua myös työnhakuprosessissa ja työhaastatteluun valmistautumisessa. 

Valmennuksessani voit siis etsiä uutta suuntaa urallesi, jatko-opintoihin tai muihin etenemissuunnitelmiisi. Valmennuksesta saat apua myös työelämätaitoihin,
sekä päivittäiseen työhyvinvointiisi työpaikalla ja arjessasi.

Pyydä tarjousta uravalmennuksesta täältä!


Työhyvinvointivalmennus 

Järjestän työpaikoilla henkilöstölle suunnattuja työhyvinvointivalmennuksen kokonaisuuksia aina yksittäisistä luennoista pitkän tähtäimen työhyvinvointivalmennuksiin. Mielenkiinnon kohteenani ovat itsensä johtamisen ja ajanhallinan taidot, vahvuuksien ja voimavarojen tunnistaminen, positiivisen palautteen antaminen ja kannustavan ilmapiirin luominen. 

Toteutan niin ona to one -valmennuksia kuin isompia luentokokonaisuuksia. Lisäksi vien työyhteisönne tyky-päivälle luonnonrauhaan laavulle. Tarjoan yksittäisiä valmennuksia, sekä pitkän tähtäimen valmennuskokonaisuuksia. Räätälöin palveluni aina yrityksenne henkilöstön tarpeisiin ja voittekin pyytää minulta tarjousta millaisesta vain kokonaisuudesta. 

Tuon palveluni yrityksiinne niin täällä Turussa, kuin muuallakin Suomessa. 
Yritysvalmennukset hinnoittelen aina henkilöstön koon ja tarpeiden mukaan, joten pyydäthän aina erillaistä tarjousta työhyvinvoinnin palveluistani alta!


Tunne Työelämä -koulutus

Olen mukana mahdollistamassa Tunne Työelämä -koulutusta, jossa opitaan työvälineitä oman ja muiden työn johtamisesta, ajanhallinnallisesti tehokkaiden työtapojen toteuttamisesta, sekä merkityksellisyyden ja motivaation kokemuksesta. Käsittelemme myös kokonaisvaltaista hyvinvointia, stressinhallintaa ja uupumuksen ennaltaehkäisyä, sekä siitä paranemista ja luomme vuorovaikutus- ja tunnetaidoilla myös rohkaisevaa, avointa ja hyväksyvää ilmapiiriä. 

Koulutuksemme on vastaus myös sinun kysymyksiisi, joka haaveilet urasta työhyvinvoinnin tai yksilöiden hyvinvoinnin valmentamisen parissa. Rakennamme koulutussuunnitelmat yksilöllisesti tukemaan juuri sinun ja/tai työyhteisösi tarpeita, työnkuvaa ja yritystä parhaiten tukevilla ratkaisuilla.