Räätälöin palveluni yrityksenne ja työyhteisönne tarpeisiin


Toimittuani kymmenisen vuotta osana erilaisia työyhteisöjä, ymmärrän hyvin sen, miten erilaisia tarpeita, rakenteita, mahdollisuuksia ja yksilöitä työyhteisö pitää sisällään. Tämän vuoksi räätälöin palveluni aina jokaisen yrityksen ja työyhteisen yksilöllisiin tarpeisiin. Tulen mielleläni tapaamaan teitä yritykseenne, suunnittelemaan, visioimaan ja sparrailemaan siitä, miten voisimme tukea teidän työyhteisöänne ja työelämäkulttuurianne.

Tuon valovoimaisuutta, motivoivaa asennetta ja käytännön työkaluja, joilla mahdollistan asenteiden, toimintamallien ja työhyvinvoinnin kokemuksen, sekä muutoksia kohti parempaa. Missioni on tarjota jokaiselle työyhteisön jäsenelle henkilökohtainen kokemus itsetuntemuksen, voimavarojen ja kykyjen tunnistamiseen, kehitykseen ja kasvuun. Rakastan haasteita, joita pääsen ratkaisemaan yhdessä työyhteisön kanssa. 

Tuon yritykseenne


Palveluni

Luennot

Valmennukset

Koulutus

Sparraus

Työhyvinvointipäivä

Luontoelämys

Koira toimistolla

Vahvuuteni

Rohkeutta kasvuun ja muutokseen.

Käytännöt oman työn johtamiseen.

Valmentava työote.

Ajanhallinnan ratkaisut. 

Tavoitteen saavuuttaminen.

Itsetuntemuksen kehitys.

Itsensä johtaminen arjessa.

Pyydä tarjousta

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä ja annan alustavan tarjouksen sisältöineen ja hintoineen. Kerrothan minulle työyhteisönne tarpeista, henkilöstön määrästä ja siitä, etsittekö kertaluontoista vai pidempiaikaistan työyhteisövalmennusta.

Haluatko ottaa yhteyttä?