Työelämä

Tulen yritykseenne mielelläni puhumaan, valmentamaan ja kouluttamaan oivalluttaakseni, herättääkseni uusia toimintamalleja ja saadakseni aikaan muutosta. Pidän siitä, kun saan esiintyä isommalle yleisölle, mut yhtä lailla nautin kahden keskisestä sparrailusta ja ajatustenvaihdosta. Toiminkin niin koko työyhteisön, yksittäisen tiimin kuin yksilön henkilökohtaisellakin tasolla.

Haluan vaikuttaa työkulttuurin muutokseen, tuoda rohkeutta kasvuun ja tehdä työelämästä parempaa, meille kaikille. Uskallan ajatella normien ulkopuolelta vaikuttavasti ja aikaansaavasti, yksilöstä koko työyhteisön hyvinvointiin asti. 

Erityisosaamiseni työelämässä on yksilön kasvussa ja kehityksessä. Näitä mahdollistan tunnistamalla voimavaroja ja kykyjä, herättelemällä motivaatiota ja rohkeutta, sekä pureutumalla ajankäytön ja itsensä johtamisen mahdollisuuksiin. Kaikki tämä on mahdollista tarkastelemalla yksilön arvomaailmaa, tarpeita ja valmiuksia toimia. Rakastan inspiroida muita, tunnistaa piileviä kykyjä, toteuttaa unelmia ja tavoitteita, sekä auttaa löytämään ratkaisukeskeisen tavan asennoitua ja suunnata katse tähän hetkeen, siihen, mitä voimme tehdä juuri nyt. 

Haluatko ottaa yhteyttä?