Tunne Työelämä 

Kiinnostaisiko sinua kouluttautua työhyvinvoinnin ammattilaiseksi?
Haku ensi vuoden koulutukseemme on nyt auki, tutustu lisää alta.

Millainen työelämä ja työkulttuuri meillä olisikaan, jos ymmärtäisimme
paremmin yksilön oman työn johtamisesta ja vuorovaikutustaidoista osana työyhteisön menestystä, sekä osaisimme antaa näihin tarvittavia työkaluja?

Henkilökohtaisen kasvun ja työelämässä menestymisen uusi aikakausi on täällä.
Tunne Työelämässä haluamme tehdä asioita totutusta poiketen, inhimillisesti, vaikuttavasti, yhteistyöhön, yksilön ihmisyyteen ja voimavaroihin luottaen.

Tarjoamme kasvumatkan itsetuntemuksen, kehon ja mielen yhteyden, vuorovaikutustaitojen, sekä empatian ja tunteiden ymmärrykseen. Mahdollistamme yksilöille onnellisuuden ja hyvänolon kokemuksia, sekä työyhteisöille yhdessä menestymistä ja kasvua.

Haluatko olla mukana rakentamassa sellaista huomista, jossa oivalletaan, kasvetaan, muututaan ja koetaan yhdessä, kukin omanlaisenaan yksilönä? Ja haluatko, että tämä kaikki nähdään osana menestyvää työelämää ja koetaan tärkeäksi arvoksi kannattavuuden ja laadun rinnalla?

Tunne Työelämässä rakennamme kanssasi työelämää, joka tukee koko työyhteisön terveyttä. Koulutamme ja valmennamme työhyvinvointia käytännönläheisesti, tavoitteenamme tukea erityisesti esimiestyötä työkaluilla, jotka mahdollistavat koko työyhteisön yhteisen menestyksen. Autamme sinua ja työyhteisöäsi niin henkilökohtaisen kasvun kuin koko työyhteisön hyvinvoinnin parissa ja työkulttuurin muutoksessa.  


Tutustu meihin ja koulutukseemme lisää täältä!
Haku ensi vuoden koulutukseemme on nyt auki.