Ravintovalmennus

Anna ravitsemukselle lupa asettua osaksi arkeasi ja näyttää, mihin kaikkeen siitä kohdallasi on.
Autan sinua kokemaan olosi elinvoimaiseksi, rakentamaan parempaa vastustuskykyä ja nauttimaan ruoasta. Minulta saat tukea myös ruokatalouden budjetointiin, terveelllisen ruoan ei tarvitse olla kallista.

Ravintovalmennukseni missiona on auttaa sinua löytämään hyväolo ja elinvoimaisuus ravitsemuksen keinoin. En halua vain antaa ohjeita, jotka toimivat minulla tai valtaosalla muista, vaan rakentaan sinulle optimaalisen kokonaisuuden. Erityisenä mielenkiinnonkohteenani ovat erityisruokavaliotarpeet ja ravitsemuksellisen kokonaisuuden suunnittelu taloudellisesti järkevästi. Gluteenittomuus, maidottomuus ja FODMAP-ruokavalion tarpeet ovat minulle tuttuja, kuten myös yleisesti herkän tai stressistä ärtyvän vatsan huomioiminen. 

Ravintovalmennukseni tähtää aina osaltaan myös matala-asteisen tulehduksen ennalta ehkäisyyn ja hillitsemiseen kehossa, sillä hallitessamme sitä, säästymme monilta henkisen ja fyysisen terveyden ongelmilta. Tiesitkö sinä, että matala-asteinen tulehdus on yleensä aina sairastumisen taustalla? Ja, että voimme ennalta ehkäistä ja hillitä matala-asteista tulehdusta ruokavaliomme avulla. On myös pitkälti ruokavaliostamme kiinni, mitkä geeneistämme aktivoituvat. Emme siis ole vain sitä, mitä geenimme määrittelevät, vaan vaikutamme itse siihen, mitä geeneistämme aktivoimme syömällämme ruoalla. Emme ole vain sitä mitä syömme vaan sitä, mitä syömästämme ruoasta imeytyy meihin!

Hinnasto

Health Coaching ja ravintovalmennus asiakkaani kartoitan maksutta. Vastaanottoni on Turussa, minkä lisäksi valmennus onnistuu puhelimitse tai etäyhteydellä, miten sinulle parhaiten sopii. Valmennuskertoja on saatavilla tarpeesi mukaan yhdestä tapaamisesta pidempiin valmennuskokonaisuuksiin. 

Ruokapäiväkirjan analyysi

Kolmen päivän ruokapäiväkirjan analysointi palautteineen.

99€

Ravintovalmennus (60 min)

Ruokapäiväkirjan analyysi, 1 h valmennus, ravintosuunnitelma, kehityksen seuranta 1 kk

149€

Ravintovalmennus 5 kertaa (60 min)

Ruokapäiväkirjan analyysi, 5 h valmennus, ravintosuunnitelma, kehityksen seuranta 6 kk

299€

Haluatko ottaa yhteyttä?