ITSENSÄ JOHTAMINEN, AJANKÄYTTÖ JA ROHKEUS
Kaikki hyvinvoinnista henkilökohtaiseen onnellisuuden ja menestyksen kokemukseen saa alkunsa hyvistä itsensä johtamisen taidoista, siksi haluan valmentaa mahdollisimman monista oman elämänsä johtajia.


Itsensä johtamien ja ajankäyttö

Olisiko sinulle hyötyä siitä, että saisit asioita aikaan sen sijaan, että aloitat ja suoritat kaikkea tuntematta minkään koskaan muuttuvan? Haluaisitko johtaa itseäsi ja käyttää aikaasi nykyistä paremmin? Haaveiletko sinulle toimivista rutiineista, jotka ennen kaikkea helpottavat elämääsi, parantavat hyvinvointiasi ja tukevat arkeasi? Oletko kyllästynyt siihen, että elämä lipuu sormiesi välistä, vaikka tiedät, että sinusta olisi paljon enempäänkin? Haluatko oppia "sitten jos" -tyypistä "nyt kun" -tyypiksi?


Itsevarmuus ja rohkeus

Tarvitsetko lisää rohkeutta tai kaipaatko enemmän itsevarmuutta? Haluatko tietää, kuka olet oikeasti, yleisesti hyväsyttyjen normien mukaan muokkautuneen kuvitelmasi takana? Kaipaatko motivaatiota ja kannustusta oman polkusi kulkemiseen? Tai etkö uskalla kulkea omien arvojesi mukaisesti muiden mielipiteiden piinatessa elämässi? Pyöriikö päässäsi jatkuvasti ajatuksia siitä, mitä muut ajattelevat? Uskotteletko itsellesi, ettei sinusta ole siihen, mistä haaveilet?


Valmennukseni

Rakennan yksilöllisiä valmennuksia valmennettavien tarpeiden mukaan maksuttoman alkukartoituksen perusteella. Minulta et löydä valmiita paketteja, sillä en usko, että yhdellekään meistä toimii tietty määrä valmennuskertoja, tavoitteita tai suunnitelmia. Räätälöin jokaisen valmennuspalvelun juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi, joten olethan rohkeasti yhteydessä ja kysyt lisää, kerron sinulle mielelläni enemmän ja tutustun sinuun, sekä siihen, miten voisin auttaa sinua kaikkein parhaiten. Ota minuun yhteyttä helposti mitä vain kanavaa pitkin!