Hyvinvointi ja ravitsemusHyvinvointi ja ravitsemus ovat osa jokaisen meistä elämää, sillä me tunnemme ja koemme joka päivä sen, miten ravitsemme kehoamme ja mieltämme, tuntien itsemme joko väsyneiksi tai elinvoimaisiksi.


Kokonaishyvinvointi

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat kuin hyvän elämän peruskallio. Jos emme voi hyvin, emme voi pitkässä juoksussa elää parasta mahdollista elämää, emmekä olla paras versio itsestämme itsellemme, emmekä ihmisille ympärillämme. 

On meidän vastuullamme, millaisia valintoja teemme päivittäin, miten ravitsemme mieltämme ja kehoamme, millaista aktiviteettia tarjoamme lihaksillemme ja aivoillemme, sekä miten pidämme huolta, että palaudumme ja lepäämme riittävästi.

Yleensä kyse on todella pienistä valinnoista, niistä, joita teemme päivittäin. Ajattelemme terveellisten elämäntapojen usein rajoittavan meitä, vaikka oikeasti kyse on meille parhaiten toimivien ratkaisuiden löytämisestä ja niiden toteuttamisesta arjessa yksi kerrallaan. 

Tunnettuaan olonsa kerran elinvoimaiseksi ja hyvinvoivaksi, ei halua enää hyväksyä itselleen yhtään vähempää, vaan vaalii omaa fiilistään kaikin keinoin, niillä pienillä arkisilla valinnoilla, joilla on valtavan suuri merkitys.


Health Coaching 

Minun tarkoitukseni valmentajana on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, voimavarasi ja kykysi, sekä tukea arvojesi mukaista tapaa elää ja toteuttaa sinulle tärkeitä asioita. Autan sinua myös kehittämään rohkeuttasi, jos jokin pelko on esteenä haluamallesi elämälle. Haluan sinun tutustuvan itseesi ja oppivan, miten tunteesi ja tapasi reagoida, näkyvät elämässäsi, sekä mitä voit niistä oivaltaa hyvinvointisi tueksi.

Erityisosaamiseni on voimavarojen tunnistamisessa, motivaation herättelyssä, arjen hallinnassa, talouden suunnittelussa, elinvoimaisuuden lisäämisessä, ajankäytön parantamisessa ja itsensä kehittämisessä omien arvojen suuntaisesti. Rakastan inspiroida muita, tunnistaa piileviä kykyjä, toteuttaa unelmia ja tavoitteita, sekä auttaa löytämään ratkaisukeskeisen tavan asennoitua ja suunnata katse tähän hetkeen, siihen, mitä voimme tehdä juuri nyt. 


Ravintovalmennus

Ravintovalmennukseni missiona on auttaa sinua löytämään hyväolo ja elinvoimaisuus ravitsemuksen keinoin. En halua vain antaa ohjeita, jotka toimivat minulla tai valtaosalla muista, vaan rakentaan sinulle optimaalisen kokonaisuuden. Erityisenä mielenkiinnonkohteenani ovat erityisruokavaliotarpeet ja ravitsemuksellisen kokonaisuuden suunnittelu taloudellisesti järkevästi. Gluteenittomuus, maidottomuus ja FODMAP-ruokavalion tarpeet ovat minulle tuttuja, kuten myös yleisesti herkän tai stressistä ärtyvän vatsan huomioiminen.

Ravintovalmennukseni tähtää aina osaltaan myös matala-asteisen tulehduksen ennalta ehkäisyyn ja hillitsemiseen kehossa, sillä hallitessamme sitä, säästymme monilta henkisen ja fyysisen terveyden ongelmilta. Tiesitkö sinä, että matala-asteinen tulehdus on yleensä aina sairastumisen taustalla? Ja, että voimme ennalta ehkäistä ja hillitä matala-asteista tulehdusta ruokavaliomme avulla. On myös pitkälti ruokavaliostamme kiinni, mitkä geeneistämme aktivoituvat. Emme siis ole vain sitä, mitä geenimme määrittelevät, vaan vaikutamme itse siihen, mitä geeneistämme aktivoimme syömällämme ruoalla. Emme ole vain sitä mitä syömme vaan sitä, mitä syömästämme ruoasta imeytyy meihin!Pyydä minulta maksuton kartoitus ja rakennetaan sinulle
tarpeitasi vastaava valmennuskokonaisuus!