Health Coaching

Uskon, että jokaisessa meissä on aivan valtavasti potentiaalia, mutta liian usein se jää näkemättä, käyttämättä, tai löytämättä. Joskus emme edes uskalla etsiä potentiaaliamme pelätessämme sen olevan poikkeavaa, jotain, mitä emme ennen ole nähneet. Ympäristömme ohjailee meitä myös harhaan, alamme huomaamattamme muokata itseämme ja käyttäytymistämme miellyttääksemme muita, vaikka me oikeasti riittäisimme juuri sellaisina, kuin olemme.

Minun tarkoitukseni valmentajana on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, voimavarasi ja kykysi, sekä tukea arvojesi mukaista tapaa elää ja toteuttaa sinulle tärkeitä asioita. Autan sinua myös kehittämään rohkeuttasi, jos jokin pelko on esteenä haluamallesi elämälle. Haluan sinun tutustuvan itseesi ja oppivan, miten tunteesi ja tapasi reagoida, näkyvät elämässäsi, sekä mitä voit niistä oivaltaa hyvinvointisi tueksi.

Erityisosaamiseni on voimavarojen tunnistamisessa, motivaation herättelyssä, arjen hallinnassa, talouden suunnittelussa, elinvoimaisuuden lisäämisessä, ajankäytön parantamisessa ja itsensä kehittämisessä omien arvojen suuntaisesti. Rakastan inspiroida muita, tunnistaa piileviä kykyjä, toteuttaa unelmia ja tavoitteita, sekä auttaa löytämään ratkaisukeskeisen tavan asennoitua ja suunnata katse tähän hetkeen, siihen, mitä voimme tehdä juuri nyt. 

Hinnasto

Health Coaching ja ravintovalmennus asiakkaani kartoitan maksutta. Vastaanottoni on Turussa, minkä lisäksi valmennus onnistuu puhelimitse tai etäyhteydellä, miten sinulle parhaiten sopii. Valmennuskertoja on saatavilla tarpeesi mukaan yhdestä tapaamisesta pidempiin valmennuskokonaisuuksiin. 

Health Coaching (60 min)

Health Coaching valmennus kartoituksen perusteella sinun tarpeisiisi rakennettuna.

79€

Health Coaching 5 kertaa (60 min)

Health Coaching valmennus kartoituksen perusteella sinun tarpeisiisi rakennettuna.

320€

Health Coaching 10 kertaa (60 min)

Health Coaching valmennus kartoituksen perusteella sinun tarpeisiisi rakennettuna.

590€

Haluatko ottaa yhteyttä?